BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Ture Jashte Vendit

FUNDJAVË NË HOTEL MARRIOTT SKOPJE 5*****

2 ditë
Availability : 28 - 29 Nëntor
From€69
0
View Details

FUNDJAVË NË HYATT REGENCY BELGRADE 5*****

3 ditë
Availability : 28 - 30 Nëntor
From€139
0
View Details

Bianca Resort & SPA 2 Netë / 3 Ditë

3 ditë
Availability : 1 Tetor - 25 Nëntor
From€154
0
View Details

PRISHTINË – PRIZREN 1 DITË €17

1 Ditë
Availability :
  • 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
  • 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor
From€17
0
View Details

Vjeshtë në Strugë dhe Ohër 39€ Personi

2 Ditë
Availability : 26 Shtator
From€39
0
View Details

Vjeshtë në Stamboll, 3 Netë 109€ Personi

3 Netë
Availability : 1, 8, 15, 22, 29 Tetor
From€109
0
View Details
1 2 3 7


Keni ndonje pyetje?

Kontaktoni operatoret tane , per me shume informacion…

(+355) 67 2082915

turizem@uniontravel.al