BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Ku do të pushojnë shqiptarët?

Ku do të pushojnë shqiptarët?

Destinacione tradicionale e të reja, paketat ‘all inclusive’ që ofrojnë komoditetin e mjaftueshëm. Prej vitesh këto janë zgjedhjet për pushimet e shqiptarëve jashtë shtëpisë. Po këtë vit si do të jetë tendenca dhe a ka ndikim pandemia në prenotimet e deritanishme? Për të na folur rreth kësaj çështje, kemi ftuar në Monitor Brief Insight, drejtuesin e agjencisë Union Travel, z. Sokol Dodbiba.

https://www.monitor.al/ku-do-te-pushojne-shqiptaret-2/