BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Stamboll, 3 Netë 109€ Personi

0
Price
From€109
Price
From€109
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1566
3 Netë
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana në oren 01.00 dhe udhëtimi me autobus nëpërmjet Shkupit dhe Sofjes për në Stamboll. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Stamboll rreth orës 20.00. Fjetje në Hotel.

Dita 2

Mëngjesi në Hotel. Vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Hipodromi, Dollmabahce, njohja me Bazilikën e famshme të Shën Sofisë, shëtitje me autobus, kalimi mbi Bririn e Artë nëpërmjet Urës së Gallatës, kalim në urat e varura të Bosforit për të kaluar në Kontinentin Aziatik, vizitë në pikën turistike të Çam Lixha (pikën më të lartë të qytetit, kodra e të dashuruarve). Kthimi në Hotel. Sitemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita 3

Mëngjesi në Hotel. Udhëtim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për dy orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Europën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa. Fjetje në Hotel.

Dita 4

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Tiranë nëpërmjet Sofjes dhe Shkupit. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Tiranë

Detajet e Udhëtimit
Nisja më 1, 8, 15, 22, 29 Tetor
Në çmim përfshihen
  • Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
  • Akomodimi 3 netë në hotel në qendër të pjesës Europiane të Stambollit
  • Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
  • Shëtitjet në Stamboll me autobus (sipas programit)
  • Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit