BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Strugë dhe Ohër 39€ Personi

0
Price
From€39
Price
From€39
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2255
2 Ditë
Availability : Çdo fundjavë
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana për në Strugë. Ndalesa gjatë rrugës. Mbërritja në Hotel. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Sistemimi dhe fjetje në Hotel.

Dita 2

Mëngjes në Hotel. Nisja me autobus për në Tiranë. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Ndalesë e shkurtër në Drilon. Mbërritja në Tiranë.

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
  • Akomodimi në Hotel Beograd 3*S (Fjetje, Mëngjes dhe Darkë)
  • Turi në Strugë dhe Ohër dhe Transporti vajtje ardhje me autobus
Në çmim nuk përfshihen
  • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
Nisja: 26-09-2020