BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Travel & Covid-19

Mundësuar nga Union Travel

Udhëzues për udhëtimet në Evropë

Më poshtë do të gjeni informacione në lidhje me masat ndaj Covid-19 që janë në disa shtete të Evropës. Në seksionin “udhëzime të përgjithshme” do të gjeni masat që janë marrë për të parandaluar përhapjen e koronavirusit. Seksionet “Kufizimet e udhëtimit”, “shërbimet”, “kampingjet” dhe “eventet” ju informojnë për pushimet dhe kufijtë.

Informacion nga Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale

Nëse keni simptoma të Covid-19, telefononi në numrin e urgjencës 127. Gjithashtu, mund të telefononi edhe në numrin 0800 40 40 nëse keni pyetje në lidhje me situatën.

https://new.shendetesia.gov.al/category/lajme/

Komisioni Evropian

Udhëzimi i Komisionit Evropian për rifillimin e udhëtimit në mënyrë të sigurt dhe rindezjen e turizmit për vitin 2020 dhe më gjerë.

https://aca.al/paketa-e-komisionit-evropian-si-te-rifilloje-udhetimi-dhe-turizmi/

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/en/ip_20_854