BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Tabela – Bosnje – Hercegovina

Azhornimi i fundit2/12/2021Bosnjë-Hercegovina
Kufizimet e udhëtimit (përfshirë dokumentet)
kufizimet e udhëtimitHyrja në Bosnjë lejohet për të gjitha arsyet. Nga 11 Qershori, lejohet hyrja për të gjithë shtetasit që zotërojnë një test negativ për Covid-19.
fluturimet hyrëseLejohen.
çertifikatë mjekësoreNëse nuk keni një çertifikatë vaksinimi, ju nevojitet një test negativ PCR ose antigen për Covid-19, jo më të vonshëm se 48 orë për shtetasit që vijnë nga shtetet evropiane dhe 72 orë për ata që vijnë nga shtetet e tjera.