BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Oferta Pushime

Pranverë në Spanjë dhe Portugali, 8 Ditë

From€649
8 ditë
Availability : 30 Prill
0

Pranverë në Zagreb, Sarajevë, 4 Ditë €139

From€139
4 ditë
Availability : 6, 13 Mars
0

Selanik – Stamboll- Sofje, 5 dite, 129€

From€129
5 ditë
Availability : 12 Shkurt, 5, 12 Mars
0

Udhëtim Sarajevë dhe Beograd, 4 Ditë, €109

From€109
4 ditë
Availability : 6, 13 Mars
0

Pranverë: Janinë – Meteora, 2 Ditë €49, 3 Ditë €79

From€49
2 ditë
Availability : 7, 8, 14, 15, 21, 28 Mars.
0

Pranverë në Dubrovnik, 3 Ditë €89

From€89
3 ditë
Availability : 7, 14, 20, 27 Mars
0

FUNDJAVE NE MATKA, MAQEDONI

From€55
1 nate / 2 dite
Availability : Cdo Fundjave
Tirane
Tetove
0