BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

VALBONË, 2 DITË €75

0
Price
From€75
Price
From€75
The tour is not available yet.

Proceed Booking

Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

4216
2 Ditë
Availability : PRILL: 8-9, 15-16, 22-23, 29-30
Programi

Informacion

VALBONË
PRILL: 8-9, 15-16, 22-23, 29-30.

Hotel Fusha e Gjese €75 (Mengjes + Dreke + Darke)

Dita 1

► Nisja nga Tirana në orën 06:00.
►Nisja nga Durresi ne oren 05:30. (Pagesë extra 5 euro/personi)

Ndalese e shkurter gjate rruges per kafen e mengjesit. Vazhdimi i udhetimit drejt doganes se Morines per procedurat doganore. Akomodimi ne hotel dhe konsumimi i drekes. Udhetimi do te vazhdoje drejt Ujevares se Rrogamit.

Darka në hotel me mbremje festive.

Dita 2

Mëngjesi në hotel.Më pas vizitojmë Mullirin e Vjetër dhe Liqenin e Xhemës përpara se të nisemi drejt Bajram Currit. Do të ndalemi në qendër të qytetit ku do kemi mundësi të vizitojmë pikat kryesore të tij. Me pas nisemi drejt qytetit te Prizrenit ku do te vizitojme pikat kryesore te qytetit, gjithashtu edhe konsumimi i drekes opsionale ne nje nga restorantet e qytetit. Vazhdojme udhetimin drejt doganes se Morines.

Mbërritja në Tiranë, në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

►Kujdes:

Duhet të jeni të pajisur me Letërnjoftim ose Pasaportë gjatë udhëtimit!

SUGJERIM:
NËSE NGELENI TË KËNAQUR NGA SHËRBIMI I SHOFERIT APO I GUIDËS NË BAZË TË MUNDËSIVE TUAJA MUND TË VENDOSNI NJË SHUMË MINIMALE SI BAKSHISH PËR VLERËSIMIN E STAFIT TONË!

POLITIKAT E FEMIJEVE
Ne rastin kur nje femije akomodohet ne nje dhome me 2 te rritur aplikohet ulja si me poshte:
• 0-2.99 VJEC JANË FALAS
• 3-5.99 VJEC 50 % ZBRITJE
• MBI 6 VJEC PAGUAJNE SI TE RRITUR

SHENIM

► AKOMODIMI NE DHOME TEKE (SINGLE) KA PAGESE SHTESE 75%.

► NESE KREVATI NUK DO TE JETE DOPJO, DO TE JENE DY KREVAT TEKE TE BASHKUAR.

► PËR REALIZIMIN E KETIJ UDHËTIMI NUMRI MINIMAL I PJESËMARRËSVE ËSHTË 20 (NJËZET)

► NË RAST ANULLIMI TË UDHËTIMIT KLIENTI NJOFTOHET 1-3 DITË PARA.

► PER REZERVIM NEVOJITET 50% E PAGESES PARAPAGIM DHE PJESA TJETER 5 DITE PARA NISJES.

► PAGESA E BERE ESHTE E PAKTHYESHME.

► AGJENSIA NUK MBAN PERGJEGJESI PER PERSONAT E KTHYER NGA POLICIA PER ARSYE TE NDRYSHME SIC JANE MUNGESE DOKUMENTACIONI, ESPULS, ETJ.

► NESE FEMIJA NUK I KA MBUSHUR 18 VJEC, DHE UDHETON ME NJERIN OSE ASNJERIN NGA PRINDERIT, I DUHET PATJETER PROKURE E NOTERIZUAR.

►CMIMET E MUZEUMEVE, EKSKURSIONEVE DHE CDO AKTIVITET TJETER LOKAL MUND TE NDRYSHOJNE DHE JANE PERGJEGJESI E VETE OPERATOREVE LOKALE QE MUNDESOJNE KETO SHITJE. PER CDO NDRYSHIM NE LIDHJE ME KETO AKTIVITETE, KLIENTI LAJMEROHET PERPARA KRYERJES SE SHERBIMIT.

►REZERVIMI I VENDEVE TE PARA NE AUTOBUS, KA NJE KOSTO EKSTRA 15 EURO/PERSON, VENDET E DYTA KANE KOSTO 10 EURO/PERSON, NDERSA PJESA TJETER E VENDEVE TE AUTOBUSIT NUK MUND TE REZERVOHEN DHE MUND TE MERREN VETEM NE MOMENTIN E NISJES.

►TE DHENAT E NISJES DERGOHEN MINIMALISHT NJE DITE PERPARA UDHETIMIT ME MESAZH NE NUMRIN TUAJ TE KONTAKTIT. (SIGUROHUNI QE NUMRI JUAJ TE JETE I VENDOSUR SAKTE GJATE MOMENTIT TE REZERVIMIT)

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
  • Transporti sipas programit
  • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit
  • Akomodimi në Bujtinë
  • Mëngjesi, dreka, darka
  • Mbremje Festive
Në çmim nuk përfshihen
  • Gjithcka papërmendur në çmim përfshihet
  • Transporti Lokal 500 L/person
  • Pijet gjatë vakteve
  • Hyrjet në monumente dhe muzeume.