BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Shpella Gadimës – Liqeni Matka 49€ Personi

0
Price
From€49
Price
From€49
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1373
2 Ditë
Availability : Çdo fundjavë
Programi

Dita 1

Dita e Parë:
Nisja nga Tirana ne orën 06.00. Ndalesë e shkurtër në Prizren, Vizitë e Prizrenit. Vazhdimi i Udhëtimit për në Gadimë. Vizitë e Shpellës së famshme prej mermeri e Gadimës. Vazhdimi Udhëtimit për në Shkup. Vizitë e Monumenteve në Shkup, si: Sheshi i Maqedonisë dhe mumentet si Statuja e Luftëtarit mbi Kalë, Harku i triumfit “Porta Makedonija”, Statujat e Tsarit Samiul dhe të Filipit të II, Parlamenti i Maqedonisë, Rruga Tregtare “Makedonija Ulica”, Shtëpia Memoriale e Nënë Terezës, Ura e Gurtë, Statujat e Cirilit dhe Metodius që ishin krijuesit e alfabetit Cirilik, Lagjia Shqiptare Çarshi dhe Monumentet që gjenden aty si Xhamia e Murat Pashës dhe ajo e Shkupit. Sistemimi dhe fjetje në Hotel.

Dita 2

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Kanionet e Matkës. Qëndrim rreth 2 orë.
Opsionale: Lundrimi me skafe drejt Shpelës se Vrelos.
Nisja me autobus për në Strugë. Vizitë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbrritja në Tiranë.

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
  • Udhëtimi me Autobus
  • Fjetje në Hotel 4* në Shkup
  • Mëngjes në Hotel
  • Shoqërues Shqiptar gjatë tërë Udhëtimit
Në çmim nuk përfshihen
  • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë Program
  • Siguracioni në Udhëtim
  • Hyrjet në Monumente dhe Muzeume
Nisja: 26 Shtator ; 3 Tetor