BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Vjeshte

Vjeshtë në Vjenë

Duke filluar nga€329
4 Dite
Periudha: Nisja më, 28 Nëntor
Oher
Vien
(0 Vlerëime)

Vjeshtë në Paris

Duke filluar nga€519
5 Dite
Periudha: Nisja më, 24 Nëntor
Tirane
Paris
(0 Vlerëime)

Vjeshtë në Berlin

Duke filluar nga€379
5 Dite
Periudha: Nisja më, 27 Nëntor
Prishtine
Berlin
(0 Vlerëime)

Vjeshtë në Barcelonë

Duke filluar nga€399
4 Dite
Periudha: Nisja më 24 Tetor, 28 Nëntor
Podgorice
Barcelone
(0 Vlerëime)

Vjeshtë në Amsterdam

Duke filluar nga€399
8 Dite
Periudha: Nisja më 3, 24 Nëntor.
Tirane
Amsterdam
(0 Vlerëime)

Kalamper Hotel & Spa 4*

Duke filluar nga€60
2 Nete
(0 Vlerëime)

Prage

Duke filluar nga€265
4 Dite
Periudha: 12 Dhjetor
Tirane
Prage
(0 Vlerëime)

Amsterdam

Duke filluar nga€249
6 Dite
Periudha: 9 Nentor
Tirane
Amsterdam
(0 Vlerëime)

Dubrovnik – Budva – Kotor

Duke filluar nga€99
5 Dite
Periudha: 25 Nentor
Tirane
Dubrovnik – Budva – Kotor
(0 Vlerëime)

Lisbon

Duke filluar nga€310
3 Dite
Periudha: 25 Nentor
Tirane
Lisbon
(0 Vlerëime)

Firence

Duke filluar nga€179
3 Dite
Periudha: 27 Nentor
Tirane
Firenze
(0 Vlerëime)

Barcelona

Duke filluar nga€139
4 Dite
Periudha: 13 Dhjetor
Tirane
Barcelone
(0 Vlerëime)

Rome

Duke filluar nga€149
3 Dite
Periudha: 20 Nentor
Tirane
Rome
(0 Vlerëime)

Paris ,France!

Duke filluar nga€259
4 Dite
Periudha: 14 Nentor
Tirane
Paris
(0 Vlerëime)

Seville , Spanje!

Duke filluar nga€379
5 Dite
Periudha: 20 Tetor
Tirane
Seville
(0 Vlerëime)

Amsterdam , Hollande!

Duke filluar nga€199
3 Dite dhe 4 Dite
Periudha: 22 Nentor dhe 14 Dhjetor
Tirane
Amsterdam
(0 Vlerëime)

Budapest, Hungari.
Ture individuale me cmime fantastike!

Duke filluar nga€69
3 Dite /Fluturim direkt.
Tirane
Budapest
(0 Vlerëime)

SOFJE

Duke filluar nga€89
2 nete/3 dite
Tirane
Sofje
(0 Vlerëime)

SARAJEVE

Duke filluar nga€99
2 nete/3 dite
Tirane
Sarajeve
(0 Vlerëime)

DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR

Duke filluar nga€99
2 nete/3 dite
Tirane
Dubrovnik
(0 Vlerëime)

METEORA

Duke filluar nga€55
1 nate/2 dite
Tirane
Janine
(0 Vlerëime)

MOSTAR – MEDJUGORE – UJEVARA KRAVICA

Duke filluar nga€55
1 nate/2 dite
(0 Vlerëime)

Vjeshte ne Stockholm

Duke filluar nga€250
3 nete/4 dite
Podgorica
Stockholm
(0 Vlerëime)

Vjeshtë në Budapest – Vjene

Duke filluar nga€339
3 nete/4 dite
(0 Vlerëime)

Udhetim në Valbonë, Shqipëri

Duke filluar nga€69
1 nate / 2 dite
Periudha: Cdo Fundjave / deri ne 30 Tetor
Tirana
Valbona
(0 Vlerëime)

Vjeshtë në Paris

Duke filluar nga€499
4 Dite
Periudha: Nisje 14 Shtator dhe 12 Tetor
Tirane
Paris
(0 Vlerëime)

PRANVERE NE THETH

Duke filluar nga€70
1 Nate/ Dite
Periudha: 18 Maj
Tirana
Theth
(0 Vlerëime)

FUNDJAVE NE MATKA, MAQEDONI

Duke filluar nga€55
1 nate / 2 dite
Periudha: Cdo Fundjave
Tirane
Tetove
(0 Vlerëime)

Eksplorimi i Lumit Vjose dhe Rafting ne Permet

Duke filluar nga€75
1 nate / 2 dite
Periudha: Cdo Fundjave
Tirane
Permet
(0 Vlerëime)

Udhetim ne Amsterdam

Duke filluar nga€399
3 nete/4 dite
Tirana
Amsterdam
(0 Vlerëime)

Shpella e Pellumbasit

Duke filluar nga€8
1 ditore
Tirane
Shpella e Pellumbasit
(0 Vlerëime)

Budva

Duke filluar nga€15
(0 Vlerëime)

Tour i aventures / Gryka e Rugoves – Peje

Duke filluar nga€25
1 ditore
Tirane
Rugovë
(0 Vlerëime)