BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Ture Jashte Vendit

Amsterdam , Hollande!

3 Dite dhe 4 Dite
Periudha: 22 Nentor dhe 14 Dhjetor
Ture individuale me cmime fantastike!
Duke filluar nga€199
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Budapest, Hungari.
Ture individuale me cmime fantastike!

3 Dite /Fluturim direkt.
Ture individuale me cmime fantastike!
Duke filluar nga€69
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Vjeshtë në Paris

4 Dite
Periudha: Nisje 14 Shtator dhe 12 Tetor
Duke filluar nga€499
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Viena

3 nete - 4 dite
Fluturimi nga Tirana oren 04.25. Mberritja ne Vjene ne 08.25 (mengjes). Transferta me autobus per ne hotel
Duke filluar nga€430
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet
Duke filluar nga€399
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Keni pyetje?

Kontaktoni me operatoret tane per pyetjet qe keni, ose per te marre informacion rreth ofertave tona.

(+355) 67 2082915

turizem@uniontravel.al

Të fundit

Paris ,France!

Seville , Spanje!

Amsterdam , Hollande!