BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Category

Mali i Zi
Duke filluar nga€175
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet
Duke filluar nga€149
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Festoni Vitin e Ri ne BIANCA RESORT & SPA

Periudha: 31.12.2019 - 01.01.2020
Duke filluar nga€445
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet
Duke filluar nga€60
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Festat e Nentorit ne Bianca Resort

2 nete / 3 dite
Periudha: 28.11- 30.11 dhe 29.11-01.12
Duke filluar nga€110
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Festat e Nentorit ne Four Points By Sheraton

2 nete / 3 dite
Periudha: 01.10 - 22.11 & 02.12 - 20.12
Duke filluar nga€80
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Autumn Mountain ne Bianca Resort

2 nete / 3 dite
Periudha: 01.10 - 22.11 & 02.12 - 20.12
Duke filluar nga€86
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Dubrovnik – Budva – Kotor

5 Dite
Periudha: 25 Nentor
Ture individuale me cmime fantastike! /Dubrovnik – Budva – Kotor
Duke filluar nga€99
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Festat e Nentorit ne Avala Resort & Villas

2 nete / 3 dite
Periudha: 22.11.2019 - 12.12.2019
Duke filluar nga€80
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR

2 nete/3 dite
VIZITOHEN: DUBROVNIK – BUDVA – KOTORR
Duke filluar nga€99
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet


Pse të na zgjidhni ne?

  • Te rezervosh me ne eshte e sigurt
  • Cdo tur i yne eshte i certifikuar
  • Cmimet me te lira
  • Turet tona jane te konfirmuara
  • Larmishermi ofertash

Keni pyetje?

Kontaktoni me operatoret tane per pyetjet qe keni, ose per te marre informacion rreth ofertave tona.

(+355) 67 2082915

info@uniontravel.al