BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Tour Classic With Detail 3 Columns

Fundjava për zonjat, Hotel Regent Porto Montenegro, 6-7, 7-8 Mars

From€99
2 ditë
Availability : 6-7, 7-8 Mars
0

Budva, 7-8, 14-15 Mars, Hotel Falkensteiner 4*

From€59
2 ditë
Availability : 7-8, 14-15 Mars
0

Podgoricë, 7-8, 14-15 Mars, Hotel Hilton 5*

From€59
2 ditë
Availability : 7-8, 14-15 Mars
0

Berlin (Gjermani) – Riga (Letoni) 6-11 Maj

From€262
6 ditë
Availability : 6-11 Maj
0

HALKIDIKI, GREQI

From€149
0

ANTALYA, TURQI, 26 Maj-1 Qershor

From€472
7 ditë
Availability : 26 Maj - 1 Qershor
0

Santorini, Greqi, 6-10 Qershor

From€299
4 netë
Availability : 6-10 Qershor
0

Mauritius, 4-11 Maj

From€1,629
8 ditë
Availability : 4-11 Maj
0

Bali dhe Katar, 6 Prill, 8 Ditë, €1299

From€1,299
8 ditë
Availability : 6 Prill
0
1 2 3 5