BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Blog 2 Columns With Frame

Caption aligned here

Tri arsye se përse gjithmonë duhet të udhëtoni

Një autor i udhëtimeve mund t’ju thotë se keni nevojë për një pushim, por nëse jeni të punësuar ju do të keni shumë arsye se përse nuk mund ta bëni këtë. “A je në mend? Nuk kam para të mjaftueshme për të shkuar në pushime”, “Duhet të kujdesem për fëmijët” etj. Sidoqoftë, për të kuptuar...
Read More

Mësojeni njëherë e mirë çfarë ndodh nëse mbani telefonat ndezur në aeroplan

I keni parasysh minutat e fundit para nisjes, kur stjuardesa ju thotë kokë më kokë, ‘mbyllni telefonat ose vendosini ‘airplane mode’ dhe personi i ulur pranë jush e injoron totalisht (ose ju nëse jeni aq rebelë)… Dhe papritur të kap paniku, po sikur avioni të humbasë kontrollin apo të shpërthejë nga një përplasje valësh. Por...
Read More

10 vendet me te mira per ski!

Stina e dimrit po afrohet me hapa të shpejtë për t’i dhënë mundësinë çdokujt të shijojë dëborën e bardhë, edhe pse këtë vit tek ne bora është më e pakët. Mirëpo, që për të gjithë adhuruesit e skive ne ju sugjerojmë vendet më të mira për të bërë ski, natyrisht për ata që kanë mundësinë...
Read More

Do nisesh për udhëtim? Ja disa truke që të fitosh më shumë kohë dhe hapësirë

Kur është fjala për t’u nisur në udhëtim, në duam ta marrim të gjithë shtëpinë me vete. Të duhet kjo, edhe kjo, edhe kjo… oh! Të duhet gjithҫka. Por e di që kjo është praktikisht e pamundur, kështu që para ҫdo udhëtimi, duhet të sigurohesh që të marrësh sa më shumë gjëra në pak hapësirë...
Read More