BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Category

Ture Shqipëri & Rajon

VOSKOPOJË – KORÇË 2 DITË 6200 LEKË

2 ditë
Availability :
 • 6-7, 13-14, 20-21, 27-28 Qershor
 • 4-5, 11-12, 18-19, 25-26 Korrik
 • 1-2, 8-9, 15-16, 22-23, 29-30 Gusht
 • 5-6, 12-13, 19-20, 26-27 Shtator
 • Hotel Moskopole, 6200 Lekë ( Voskopojë)
 • Hotel Kocibelli, 6200 Lekë ( Korcë )

LËPUSHË – TAMARË 1 DITË 2200 LEKË

1 ditë
Availability :
 • 6, 7,13, 14, 20, 21, 27, 28 Qershor
 • 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 Korrik
 • 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30 Gusht
 • 5, 6, 12, 13, 19, 26, 27 Shtator

Fundjavë në Theth, 60€ All Inclusive

2 ditë
Availability : Çdo fundjavë
From€60
0
View Details

BANJAT E BËNJËS 1 DITË 1900 LEKË

1 ditë
Availability :
 • Qershor - 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28
 • Korrik - 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26
 • Gusht - 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30
 • Shtator - 5, 6, 12, 13, 19, 26, 27

Tour i aventures / Gryka e Rugoves – Peje

1 ditore
Tirane
Rugovë
Kanioni i Rugoves eshte vendi me i ri i aventurave. Ofron nje natyre epike, ajer te paster dhe pamje te mrekullueshme. Ka pak kohe qe ky vend na ofron edhe mundesine per sporte ekstrme. Jane tre atraksione ne Gryken e Rugoves: zip lining, via-Ferrata dhe Parku i Aventurave. Union Travel ofron  mundesine t’i ndjeni nga […]
From€25
0
View Details