BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

VOSKOPOJË – KORÇË 2 DITË 6200 LEKË

0
Price
Price
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

226
2 ditë
Availability :
 • 6-7, 13-14, 20-21, 27-28 Qershor
 • 4-5, 11-12, 18-19, 25-26 Korrik
 • 1-2, 8-9, 15-16, 22-23, 29-30 Gusht
 • 5-6, 12-13, 19-20, 26-27 Shtator
 • Hotel Moskopole, 6200 Lekë ( Voskopojë)
 • Hotel Kocibelli, 6200 Lekë ( Korcë )
Programi

Njoftim!Në bazë të kritereve të vendosura deri tani për mbrojtjen ndaj virusit Covid19 dhe parandalimin e tij klienti duhet :

 • Të ketë maska mbrojtëse për fytyrën
 • Doreza mbrojtëse për duart
 • Duhet të dezinfektojë duart në çdo hyrje dhe dalje nga autobusi.
 • Duhet të masë temperaturën çdo fillim udhëtimi para se të hyjë në automjet.
 • Sugjerohet që ulja në sedilje të bëhet afër e afër vetëm në rast kur personat janë nga një familje .
 • Të ruaj distancën 1.5 m ndaj stafit apo klientëve të tjerë gjatë hipjes apo zbritjes në autobus
 • Të njoftojë në kohë reale stafin e kompanisë në momentin që do të ndiejë simptomat si , lodhje fizike , temperaturë , kollë e thatë , vështiresi në frymëmarrje , dhimbje në kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i thatë , diarre , konfuzion .
 • ( Për çdo informacion të ri në vazhdim që organet qeveritare do të vendosin për masat mbrojtëse nga covid19 klienti do të njoftohet në kohë .)

Dita 1

Nisja nga Tirana në orën 07:00 .

Ndalesë gjatë rrugës për pushim, kafe dhe foto .Vazhdimi i udhëtimit në Drilon & Tushemisht . Vizitë në bustin e Teta Ollges . Mbërritja rreth orës 12:00 në Voskopojë . Shijojmë drekën me produkte vendase dhe lakrorin me 2 petë. Pas drekës fillojnë vizitat, njohja me historinë e fshatit të Voskopojës, ecje nëpër rrugët e gurta, njohja e zonës dhe vizitë në kishat e shumta, ecje në kodrat dhe natyrën fantastike që ofrohet në Voskopojë . Kthehemi përsëri në hotel. Animacione dhe lojra sipas deshirës në shoqërinë e guidave tona. Konsumimi i darkës .

Dita 2

Dita fillon ndryshe në ajrin e pastër dhe peisazhin e mrekullueshëm. Mëngjesi në hotel, më pas nisemi për në qytetin e Serenatave, Korçë për shëtitje në pedonalen e famshme, mësonjtorja e parë shqipe dhe katedralen e Korcës .Më pas nisemi për në Tiranë, Durrës dhe Elbasan . Mbërritja në darkë .
Fundi i shërbimit tonë.

Duhet të keni me vete:

Çantë shpine, Shishe uji 1 Litër, rroba pambuku për ndërresë ,fruta të thata, cokollata,

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
 • UDHËTIMI VAJTJE-ARDHJE
 • AKOMODIM NË HOTELIN PËRKATËS
 • MËNGJESI + DREKA + DARKA
 • SHOQËRUES SHQIPTARË
Në çmim nuk përfshihen
 • GJITHCKA QË NUK ËSHTË PËRMENDUR NË RUBRIKËN “NË CMIME PËRFSHIHET”
Shënim
 • Shënim : Në çmimin e hoteleve me fjetje në Korçë nuk perfshihet dreka