BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Cappadocia – 349€ Personi

0
Price
From€349
Price
From€349
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1239
4 Ditë
Programi

Dita 1

Dita e Parë:
Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta përpara nisjes së avionit. Fluturimi për në Kayseri, nëpërmjet Stambollit. Nisja në 16:30. Mbërritja në Kayseri në 22:55. Pritja nga përfaqësuesi ynë. Transfertë me Autobus për në Cappadocia. Sistemimi dhe fjetje në hotel.

Dita 2

Dita e Dytë:
Mëngjesi në Hotel. Paradite, nisja për të vizituar Muzeumin e Hapur të Goremës, me 5 Kishat Bizantine. Vazhdon vizita në Shkëmbinjtë e Uchisar. Drekë e lirë. Pasdite vizitë në Avanos, qytezë në anë të Lumit të Kuq, më i gjati në Turqi, Passabag, Devrent Deresi dhe Urgup. Fjetje dhe darkë në hotel.

Dita 3

Dita e Tretë:
Mëngjesi në Hotel. Paradite, vizitë e Qytetit Nëntokësor të Kaymakli. Pasdite të lirë. Fjetje dhe darkë në hotel.

Dita 4

Dita e Katërt:
Transfertë me autobus për në Aeroport. Fluturimi për në Tiranë. Nisja nga Kayseri në 06:40. Mbërritja në aeroportin e Rinasit në 10:40.

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
  • Fluturimi me avion vajtje – ardhje, Tiranë – Stamboll – Kayseri -Stamboll – Tiranë.
  • Fjetje në Hotel Tassaray në Cappadocia.
  • Mëngjeset dhe darkat sipas programit.
  • Transfertat dhe Shëtitjet me autobus
  • Shoqërues shqiptar për të gjithë ditët e qëndrimit
Në çmim nuk përfshihen
  • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë Program
  • Siguracioni në Udhëtim
  • Pijet gjatë Vakteve
  • Hyrjet në Monumente dhe Muzeume
Nisja: 02-10-2020