BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

VIZITË NJË DITORE NË QYTETIN E PUKËS

0
Price
From€20
Price
From€20
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

303
1 Ditë
Programi

Ora 07:00 nisje nga Tirana.

Pushim 30 min përgjatë aksit Lezhë – Shkodër.

Në 10:30 ndalesë 30 min tek Perla Bar Restorant ku shijohet panaroma që krijohet nga lumi Drin (foto dhe kafe).

12:00 mbërritja në Qytetin Malor të Pukës ku do të bëhet ecja përmes bulevardit dhe soditja e liqenit. Qëndrimi rreth një orë.

14:00 pushim & drekë tek Rezidenca Sh&Sh ku konsumohen vetëm gatimet tradicionale të zonës dhe e cila ndodhet mes natyrës të mrekulleshme të zonës e gjendur mes malesh dhe pranë lumit. Qëndrimi rreth 2 orë.

Më pas kthimi në Tiranë duke kaluar nga fshatrat e Pukës, Mirditës dhe Rubikut.

Kthimi në Tiranë rreth orës 19:00.