BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Ulqin, 3 Ditë, 98€

0
Price
From€98
Price
From€98
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

665
3 Ditë
ÇMIMI 98 EURO PERSONI
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana për në Ulqin. Ndalesa gjatë rrugës. Mbërritja në Hotel Holiday Village. Sistemimi në Hotel.

Dita 2

Kohë e lirë në qytet.

Day 3

Mëngjesi i lirë. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rrugës. Mëbrritja.

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
  • Akomodim në hotel Holiday Village 4 yje per 2 netë qëndrimi
  • All Inclusive për të gjithë kohën e qëndrimit
Në çmim nuk përfshihen

Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.

Taksat janë:

  • Hotel 3* dhe 4*
  • €1.50 për person të rritur në natë
  • €1.00 për fëmijë 12 – 17.9 vjeç në natë
  • €0.50 për fëmijë 0 – 11.9 vjeç në natë

OPSIONALE: Shtesë për Tur Budva, Kotorr, Ulqin, Transport Vajtje Ardhje €20