BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Strugë dhe Ohër, 1 ditë, 8€

0
Price
From€8
Price
From€8
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

112
1 Ditë
Availability :
 • 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
 • 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor
 • STRUGË, OHËR, GJIRI I KOCKAVE, SHËN NAUM, TUSHEMISHT, DRILON
 • 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
 • 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor
Programi

Dita 1

Ndalesë e shkurtër gjatë rrugës për pushim. Vazhdojmë drejt pikës së kontrollit në Qafë Thanë. Vizita e parë do të nis në qytetin shqiptar të Strugës, ku do të prekim shëtitoren buzë liqenit dhe përgjatë lumit (Drini i Zi) nga derdhja e Drinit deri tek pazari i qytetit. Kohë për qëndrim të lirë. Pastaj nisemi për në Ohër ku do kemi mundësi të vizitojmë qytetin e vjetër, pazarin, shëtitoren buzë liqenit (opsionale lundrim me varkë në liqen), kishën e Shën Sofisë, fortesën e Samuilit dhe jo vetëm. Kohë e lirë për të konsumuar drekën.
Pasi e lëmë Ohrin në radhë për t’u vizituar do të jetë “Gjiri i Kockave” ose i quajtur ndryshe “Muzeu mbi Ujë”. Vizitë në Manastirin e Shën Naumit dhe parkun natyror përreth tij. Kalojmë pikën e kontrollit në Tushemisht dhe ndalemi për një foto me teto Ollgën. Më pas do të vizitojmë parkun natyror në Drilon, përpara se të nisemi në rrugën e kthmit. Mbërritja në Elbasan, Tiranë dhe Durrës në mbrëmje.
Fundi i shërbimit tonë!

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
 • Transporti vajtje – ardhje me autobus komod.
 • Shoqërues shqiptar gjatë gjithë udhëtimit.
Fëmijët
 • 2-12 vjec paguajnë 10 Euro
 • Mbi 12 vjec paguan si i rritur
 • Nëse nuk i ka mbushur 18 vjec dhe udhëton me njërin ose asnjërin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar
Ju bëjmë me dije se
 • Pagesa e bërë është e pakthyeshme
 • Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.