BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Splendid Resort, Budva, 3 Ditë

0
Price
From€140
Price
From€140
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

244
3 Ditë
Availability : 3, 10 Korrik
Çmimi 140 euro personi
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbërritja në Hotel. Sistemimi në Hotel. Darka në Hotel.

Dita 2

Mëngjesi dhe darka në Hotel.

Day 3

Mëngjesi i lirë. Kthimi për Tiranë, Ndalesa gjatë rrugës. Mbërritja

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
  • Akomodim në hotel per 2 netë qëndrimi
  • Mëngjesi dhe darka për të gjithë kohën e qëndrimit sipas akomodimit.
Në çmim nuk përfshihen

Në Hotelet e Malit të Zi aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.
Klientë DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:

  • Hotel 3*, 4*
  • €1.50 për person të rritur në natë
  • €1.00 për fëmijë 12 – 17.9 vjeç në natë
  • €0.50 për fëmijë 0 – 11.9 vjeç në natë
  • Shtesë për Transportin me Autobus €20.