BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Selanik dhe Meteora, 2 Ditë €49, 3 Ditë €79

0
Price
From€49
Price
From€49
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

571
2 ditë
Availability : Korrik, Gusht, Shtator
Programi 2 ditë / 1 natë

Dita 1

Nisja nga Tirana në oren 3.00 drejt Selanikut, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kapshticës. Vizitëe shkurtër në Kostur. Vazhdimi i udhëtimit për në Selanik. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdimi i udhëtmit për në Katerini. Vizitë dhe Shëtitje e lirë në Katerini. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel, buzë detit, në Rivierën Olimpike.

Dita 2

Mengjesi në hotel. Nisja për në Meteora. Udhëtimi zgjat rreth 2 orë. Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Janinë. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Nisje më 7, 8, 14, 15, 21, 28 Mars.
Programi 3 ditë / 2 netë

Dita 1

Nisja nga Tirana në oren 3.00 drejt Selanikut, Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kapshticës. Vizitëe shkurtër në Kostur. Vazhdimi i udhëtimit për në Selanik. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit. Vazhdimi i udhëtmit për në Katerini. Vizitë dhe Shëtitje e lirë në Katerini. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel, buzë detit, në Rivierën Olimpike.

Dita 2

Mengjesi në hotel. Nisja për Larisa. Viztë e shkurtër në Larisa. Vazhdon udhëtimi për në Meteora. Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel

Day 3

Mëngjesi në Hotel. Vazhdon udhëtimi për në Janinë. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Nisje më 7, 14 Mars.
Detajet e Udhëtimit
Kujdes: Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi.

Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
Taksat janë:

  • Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
  • Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
  • Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë
  • Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë
Në çmim përfshihet
  • Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
  • Akomodimi në hotel
  • Mëngjes në Hotel.
  • Shëtitjet me autobus (sipas programit)
  • Shoqërues shqiptar gjatë udhëtimit.