BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Selanik, 3 Ditë, 99€

0
Price
From€99
Price
From€99
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

724
3 Ditë
Çmimi 99 euro personi
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana në orën 04.00 dhe udhëtimi me autobuz nëpërmjet Kapshticës për në Selanik. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mëbrritja në Selanik. Sistemimi në Hotel.

Dita 2

Mëngjesi në hotel. Vizitë panoramike e Selanikut, vizitohen: Sheshi Aristotel, Kulla e Bardhë, zona Tsimiski dhe monumente të tjera historike të qytetit.

Day 3

Mëngjesi ne Hotel. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen

Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe

  • Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
  • Transfertat dhe shëtitjet me autobus.
  • Akomodim në hotel Vergina 3* për 2 netë qëndrimi
  • Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit.
  • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
Në çmim nuk përfshihen
  • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.