BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

PRISHTINË – PRIZREN 1 DITË €17

0
Price
From€17
Price
From€17
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

109
1 Ditë
Availability :
  • 17, 18, 24, 25, 31 Tetor
  • 1, 7, 8, 14, 15, 21, 22, 28, 29 Nëntor
Programi

Dita 1

Në vazhdim të udhëtimit tonë drejt qytetit të Prishtinës do të kemi një ndalesë të shkurtër për kafe dhe për të konsumuar mëngjesin. Mbërrijmë në Prishtinë paradite dhe vizitojmë pjesën qëndrore të qytetit.

Rreth mesditës do të vazhdojmë drejt Prizrenit ku do të vizitojmë qytetin e vjetër të Prizrenit, Urën e të Dashuruarëve, Urën e Gurit, Sheshin e Shatërvanit, Lidhjen e Prizrenit .Kohë e lirë për konsumimin e drekës .

Nisemi në rrugën e kthimit drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër në autogrill. Mbërritja në Tiranë , Durrës dhe Elbasan në mbrëmje.

Detajet e Udhëtimit
Sugjerohet të keni me vete:
  • Çantë shpine, shishe uji 1 litër, rroba pambuku për ndërresa, fruta të thata, çokollata dhe shumë energji.