BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Pranverë: Janinë – Meteora, 2 Ditë €49, 3 Ditë €79

0
Price
From€49
Price
From€49
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

59
2 ditë
Availability : 7, 8, 14, 15, 21, 28 Mars.
Programi 2 ditë / 1 natë

Dita 1

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalimi nga Pika kufitare e Kakavisë drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret dhe Xhamitë e vjetra. Pasdite, vonë, vazhdimi i rrugës për në Kallabaka. Sistemimi dhe akomodimi në hotel.

Dita 2

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite, Vizitë panoramike e 2 prej manastireve më të famshëm të Meteorës. zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Vazhdon udhëtimi për në Kostur. Vizitë e shkurtër e Kosturit, qytetit buzë liqenit. Vazhdon udhëtimi për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Nisje më 7, 8, 14, 15, 21, 28 Mars.
Programi 3 ditë / 2 netë

Dita 1

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Kalim nga Pika kufitare e Kakavisë dhe do drejtohemi drejt Janinës, kryeqendrës së Epirit. Vizitë panoramike e Janinës, ku do vizitohen: Kalaja, Sheshi Qëndror, Manastiret, Sinagoga dhe Xhamitë e vjetra. Sistemimi dhe akomodimi në hotel në Janinë.

Dita 2

Dita e Dytë: Mengjesi në hotel. Paradite do te nisemi drejtë zonës më të bukur në Greqi qe shquhet për bukurinë e saj natyrore dhe është pjesë e trashëgimisë botrore të UNESCO. Gjatë pasdites do të shkojmë drejt Kalabaka ku do të kemi edhe qëndrimin për këtë ditë. Për darkë do të qëndrojmë në Kalabaka. Vazhdim drejt hotelit për t’u akomoduar.

Day 3

Dita e Tretë: Mëngjesi në Hotel. Nisja në mengjes për në Kastoria. Perpara se të kalojmë kufirin Grek do të ndalojmë në qytetin e gunave dhe peliceve ne Kastoria. Vizitë e shkurtër në qytetin buzë liqenit me të njëjtin emër, duke u njohur edhe me monumenetet kryesore të këtij qyteti. Gjatë pasdites nisje për në Shqipëri. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja në Tiranë.

Nisja më 7, 14 Mars.
Detajet e Udhëtimit
Kujdes: Nga 1 Janari 2018, në të gjithë Hotelet e Greqisë aplikohet Taksë lokale Qëndrimi. Klientët DUHET ta paguajnë direkt në Hotel.
  Taksat janë:

 • Hotel 5*: €4.00 për dhomë në natë
 • Hotel 4*: €3.00 për dhomë në natë
 • Hotel 3*: €1.50 për dhomë në natë.
 • Hotel 2* dhe 1*: €0.50 për dhomë në natë
Më Shumë Detaje:
  Në pagesë përfshihen:

 • Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
 • Akomodimi në hotel me 3 yje,
 • Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
 • Shëtitjet në Janine dhe Meteora me autobus (sipas programit)
 • Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjithë ditët e qëndrimit