BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Lefkada, 3 Ditë, 79€

0
Price
From€79
Price
From€79
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

596
3 Ditë
Çmimi 79 euro personi
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana në orën 02.00 dhe udhëtimi për në Preveza nëpërmjet Qafë Botës me autobus. Pushime të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritja në Parga. Vizitë dhe Kohë e lirë. Vazhdimi i udhëtimit. Sistemimi në Hotel. Pasdite vonë, vizitë në Preveza. Fjetje në Hotel.

Dita 2

Dita e Dytë: Mëngjesi në Hotel. Nisja për në portin e Nidrit, nga ku dhe do merret anija.
Shëtitja me Anije është opsionale. Kushton 24 euro. Vizitohen: Porto Katsiki, Meganisi, Scorpions, Fiskardo, Papanikoli, Kefaolonia dhe Itaka. Udhëtimi me anije zgjat rreth 8 orë me ndalesa për plazh. Ata që nuk dëshirojnë shëtitjen me anije mund të qëndrojne për Plazh në Lefkada. Pasdite, Vizitë në Lefkada. Kthimi në Hotel. Fjetje në Hotel.

Day 3

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesë dhe Vizitë në Janinë. Kalimi nëpërmjet Kakavisë për në Tiranë. Mbërritja në Shqipëri.

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
  • Udhëtimi vajtje – ardhje me autobus.
  • Akomodimi në Hotel 3*.
  • Mëgjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
  • Vizitë me Shoqërues Shqiptar në: Parga, Preveza, Lefkada dhe Janina.
Në çmim nuk përfshihen
  • Shëtitje me Anije 8 orë €24
  • Nidri – Meganisi – Plazh Port Kaciqi – Kefalonia – Plazh Ithaka -Scorpions – Scorpidi – Shpella Papanikoli – Maduri – Nidri