BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Kroçiere në Ishujt Grekë dhe Kusadasi, 5 Ditë

0
Price
From€399
Price
From€399
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

723
5 ditë
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana në oren 14.00 dhe udhëtimi me autobuz për në Athinë. Pushime të shkurtra gjatë rrugës.

Dita 2

Mbrritja në Athinë. Transferimi në Port. Imbarkimi në Kroçieren Celestyal. Nisja në orën 11.30. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Ishullin e Mykonos në orën 18.00.
– Shëtitje Opsionale në Mykonos. Qëndrimi në Ishull deri në 23.00. Darka në Kroçiere.

Dita 3

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Kusadasi të Turqisë në orën 07.30. Ekskursion dhe Vizitë në Efes. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00.
Zbritja në Ishullin e Patmos në orën 17.45.
-Shëtitje e perfshire në “Ancient Ephesus through the ages” – helenistike / romake . Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.

Dita 4

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Heraklion, Kretë në orë 07.00. Shëtitje në Monumentet Kryesore të Qytetit. Nisja në orën 12.00. Drekë në Kroçiere. Zbritja në Santorini në orën 16.30.
– Shëtitje e perfshire në “Minoas Palace of Knossos” -civilizimi i parë evropian . Nisja në orën 21.30. Darka në Kroçiere.

Dita 5

Mëngjesi në Kroçiere. Zbritja në Portin e Pireus. Nisja për në Shqipëri. Gjatë rrugës ndalesa të shkurtra. Mbrritja në Shqipëri.

Këtë itinerar mund ta rezervoni për INDIVIDE me Nisje çdo të Premte në:

https://krociere.com/fillimi/rezultatet/DET/all/Celestyal_Cruises/1_5_nete?aid=204142&filter%5BdeparturePorts%5D%5B%5D=PQQ&sort=4

Detajet e Udhëtimit
Çmimi për person të Rritur në Kabinë Dyshe.
  Në pagesë përfshihen:

 • Udhëtimi vajtje-ardhje me autobus
 • Akomodim në Kroçieren për 4 ditë Lundrim, 3 netë fjetje
 • Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere
 • Pije Akoolike dhe Jo Alkoolike pa limit
 • Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere
 • Ekskursion dhe Vizitë në Efes gjatë zbritjes në Kushadasi dhe Ekskursion dhe Vizitë në Pallatin Minoan të Knossos në Kretë
 • Autobus nga Porti në Mykonos
 • Taksat Portuale
 • Bakshishet
 • Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë
Në çmim nuk përfshihen
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program
 • Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet
 • Në zbritjet në porte, transfertat me autobus ose teleferik nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes
Shënim
 • Minimumi i Grupit për Transportin Vajtje ardhje nga Tirana është 15 persona
 • Minimumi i Grupit për Shoqërues Shqiptar është 20 persona
Pranverë nga 26/03/2020 në 30/03/2020
 • Kabinë e Brendshme në Kroçiere (Max: 4 Rritur) € 399.00
 • Kabinë e Jashtme në Kroçiere (Max: 3 Rritur) € 499.00