BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Kroçiere në Barcelonë, 6 Ditë €499, 7 Ditë €549

0
Price
From€499
Price
From€499
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

687
6 ditë
Programi për nisje më 13 Prill

Dita 1

Nisja në orën 02:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

Dita 2

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Opera. Nisja në orën 16.00. Darka në Kroçiere.

Dita 3

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 16.00. Shëtitje opsionale në Barcelonëë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 21.00. Darka në Kroçiere

Dita 4

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 12.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita 5

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita 6

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.

Programi për nisje më 24 Shtator

Dita 1

Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

Dita 2

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Poesia. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita 3

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 08.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita 4

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 07.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. Darka në Kroçiere.

Dita 5

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita 6

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.

Programi për nisje më 5 Nëntor

Dita 1

Nisja në orën 03:00 nga Tirana me autobus. Pas kryerjes së veprimeve doganore kufitare në Muriqan, vazhdimi i udhëtimit gjatë rivieres së Malit të Zi. Do të bëhet një kalim pa ndalesa nga Bar, Budva dhe Tivati, ku me traget do të kalohet Gjiri i Kotorrit. Vazhdohet udhëtimi me autobuz në territorin Kroat. Ndalesë e shkurtër në Split për 2 orë, ku do të vizitohen monumentet historike të tij. Vazhdimi i udhetimit për në Cosina, Sllovenia. Mbërritja në Cosina. Sistemimi në Hotel.

Dita 2

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Gjenova. Udhëtimi zgjat rreth 6 orë pa ndalesa. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbrritja Gjenova. Vizitë e shkurtër në Gjenova. Transferimi në Portin e Genovës. Imbarkimi në Kroçieren MSC Poesia. Nisja në orën 17.00. Darka në Kroçiere.

Dita 3

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Marsejë në orën 08.00. Shëtitje opsionale në Marsejë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 18.00. Darka në Kroçiere.

Dita 4

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Barcelonë në orën 07.00. Shëtitje opsionale në Barcelonë. Drekë në Kroçiere. Nisja në orën 13.00. Darka në Kroçiere.

Dita 5

Mëngjesi në Kroçiere. Mbrritja në Gjenova në orën 09.00. Nisja për në Milano. Mbrritja në Milano, ku do të vizitohen Pallazo Sforzesco, Sheshi Duomo dhe katedralja e Milanos, Galeria e Vitorio Emanuele II, Teatri La Scala. Vazhdimi i udhëtimit për në Venecie. Vizitë ne Venecie: Sheshi San Marco, Palazzo Grassi, Campanile, Burgjet, Pallati Ducal. Vazhdimi i udhëtimit për në Cosina. Mbrritja në Cosina. Sistemimi dhe Fjetje në hotel.

Dita 6

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë.

Dita 7

Mëngjesi në Hotel. Nisja për në Shqipëri. Ndalesa të shkurtra gjatë rrugës. Mbërritje në Tiranë

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
 • Udhëtimi vajtje-ardhje dhe Transfertat me autobus
 • Akomodim në hotel 3 yje për 2 natë qëndrimi dhe 3 netë në Kroçieren MSC Poesia ose Opera dhe 3 netë në Kroçieren MSC Grandiosa
 • Mëngjesin në Hotel dhe Mëgjeset, Drekat dhe Darkat në Kroçiere
 • Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit
 • Shfaqje, Karaoke, Hyrja në Disko, Sauna dhe aktivitete të ndryshme në Kroçiere
 • Taksat Portuale dhe Shtesa për Karburantin
Në çmim nuk përfshihen
 • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program
 • Hyrjet në Monumentet dhe Muzeumet
 • Ekskursionet që ofron Kroçierja
 • Bakshishi në Kroçiere dhe Bakshishe të ndryshme
 • Transfertat me autobus nga Porti në qytet atje ku është e nevojshme pas Zbritjes nga Kroçierja dhe Shëtitjet Opsionale në Vendet e Zbritjes
Kujdes
 • Shoqëruesi ynë ofron asistencë gjatë udhëtimit në Kroçiere, shoqërimin në Monumente
 • Në zbritje në Marsejë, Palma de Mallroca dhe Barcelonë nuk do ketë Autobus, por do realizohen shëtitjet nga shoqëruesi ynë duke përdorur transportin publik
 • Rekomandohen Bakshishe në Kroçiere €10 për të Rritur dhe €5 për Fëmijë në natë
Çmimet

Pranverënga 13/04/2020 në 18/04/2020

Tarifa: € 499.00

Vjeshtë Inga 24/09/2020 në 29/09/2020

Tarifa: € 499.00

Vjeshtë IInga 05/11/2020 në 11/11/2020

Tarifa: € 549.00