BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

KORÇË – VOSKOPOJË – Festat e Nëntorit

0
Price
From€57
Price
From€57
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

354
3 ditë
Availability : 27-29 Nëntor
Hotel VILA ALFA, Hotel AKADEMIA

Dita 1

Nisja në orën 07:00 nga Tirana. Pas mbërritjes në Korçë vizitojmë: Bulevardin, Katedralen, Pazarin e Vjetër, Mësonjtorja e parë. Më pas akomodohemi në hotel. Mbrëmja e lirë.

Dita 2

Pas mëngjesit, nisemi drejt Voskopojës. Sapo mbërrijmë nisim vizitat dhe njohjen me historinë e fshatit të Voskopjës. Ecim në rrugët e gurta të Voskopojës duke shijuar natyrën mbresëlënëse. Më pas akomdohemi në hotel. Mbrëmja e lirë.

Dita e tretë

Pas konsumimit të mëngjesit, nisemi drejt Parkut të Drilonit. Konsumojmë drekën dhe më pas nisemi drejt Tiranës. Kthimi në mbrëmje.

Në çmim përfshihen
  • Akomodimi dhe mëngjesi
  • Transporti
  • Guida turistike
  • Shoqëruesi

 

Grup 10 persona 10,110 lekë / Person

Grup 15 persona 7,000 lekë /Person