BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Fundjavë Off-Road në Malësinë e Dukagjinit dhe në Theth

0
Price
From€62
Price
From€62
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1134
2 Ditë
Programi

Dita 1

Nisja herët nga Tirana në drejtim të Shkodrës ku do të konsumohet edhe kafja e mëngjesit buzë liqenit, në pedonalen e
Shirokës. Vazhdohet rrugëtimi drejt Thethit. Gjatë rrugës, ndalesë në Bogë për të shijuar pejsazhin e zonës. Mbërritje në Theth dhe pasditja do të jetë e lirë për të vizituar fshatin dhe atraksionet: kishën, Kullën e Ngujimit dhe Ujëvarën e Grunasit.
Darka në hotel

Dita 2

Pas mëngjesit në bujtinë me produktet bio të zonës, vizitë e shkurtër tek Syri i Kalter.
Vazhdon rruga drejt Shkodrës duke kaluar përmes zonës së paeksploruar të Malësisë së Dukagjinit, përgjatë lumit të Shalës.
Ndalesë në Prekal për të vizituar Kanionin e Kirit. Kafe në pedonalen e Shkodrës.
Kthimi në Tiranë pasdite vonë

Self-Drive

  • 70€ PP (2 Persona)
  • 62€ PP (4 Persona)

Të përfshira në çmim janë:

  • Makinë 4X4 në dispozicion për 2 ditë (pa karburant të pëfshirë)
  • Akomodimi për 1 natë tek Bujtina Polia
  • Darka dhe mëngjesi në bujtinë

Me Shofer

  • 80€ PP (4 Persona)
  • 95€ PP (3 Persona)

Të përfshira në çmim janë:

  • Makinë 4X4 në dispozicion për 2 ditë, me shofer dhe karburant
  • Akomodimi për 1 natë tek Bujtina Polia
  • Darka dhe mëngjesi në bujtinë