BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419
BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Fundjavë në Manastir – Bitola / Prespë 49€ Personi

0
Price
From€49
Price
From€49
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1104
2 Ditë
Availability : ÇDO FUNDJAVË
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana për në Liqenas – Pustec, në Liqenin e Prespës. Ndalesë e shkurtër. Vizitë e Kishës së Shën Mihalit.
Opsionale: Vizitë e Ishullit të Maligradit dhe Kishës së Shën Mërisë në Shpellë, në Ishull. Udhëtohet me Varkat e Fshatarëve, sipas Kohës dhe Disponibilitetit te tyre. Vazhdon Udhëtimi për në Bitola – Manastir. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Darkë me Muzikë. Fjetje në Hotel.

Dita 2

Mëngjes në Hotel. Paradite vizitë në Monumentet kryesore të Qytetit. Drekë në Hotel. Nisja me autobus për në Strugë. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Ohër, ku do të vizitohen monumentet më tërheqëse. Ndalesë dhe Vizitë në Shën Naum. Vazhdimi i udhëtimit të kthimit. Mbërritja në Tiranë.

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
  • Fjetje në hotel për 1 natë
  • Mëngjes, Drekë dhe Darkë me Muzikë në Hotel.
  • Transporti vajtje ardhje me Autobus, Shëtitje dhe Vizita në Prespë, Strugë, Ohër, Manastir – Bitola dhe Shën Naum.
  • Shoqërues Shqiptar gjatë udhëtimit.
Në çmim nuk përfshihen
  • Gjithçka që nuk është përmendur në këtë program.
  • Hyrjet në Monumente dhe Muzeume.
  • Pijet gjatë Vakteve
  • Lundrimi me varkë në Prespë
Nisja: 26-09-2020 DHE ÇDO FUNDJAVË