BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Fundjavë në bujtinën mbi kanion, Nivicë

0
Price
From€45
Price
From€45
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

547
2 Ditë
Programi

Dita 1

Nisja nga Tirana herët në mëngjes në drejtim të Tepelenës.
Ndalesë për kafe. Vazhdon udhëtimi drejt Nivicës. Përgjatë rrugës mund të bëhen ndalesa tek ujësjellësi i Ali Pashës dhe
ujëvara e Peshturës.
Rrugëtimi kalon përmes fshatrave Bënçë, Lekdush, Progonat e Gusmar.
Akomodimi në Nivicë tek “Bujtina mbi Kanion” ku do konsumohet dhe darka.
Pasditja e lire për eksplorim indivudal

Dita 2

Mëngjesi konsumohet në Bujtinë. Rrugëtimi vazhdon drejt fshatrave Kuç e Fterrë për të zbritur më pas në Borsh, ku mund të
konsumohet një kafe tek Ujëvara.
Rruga e kthimit drejt Tiranës kalon përmes fshatrave magjepsës së zonës se Bregut dhe Qafës së Llogarasë.
Mbërritje në Tiranë dhe fundi i shërbimit tonë

Self-Drive

  • 60€ PP (2 Persona)
  • 45€ PP (4 Persona)

Të përfshira në çmim janë:

  • Makinë 4X4 në dispozicion për 2 ditë (pa karburant të pëfshirë)
  • komodimi për 1 natë tek Bujtina mbi Kanion
  • Darka dhe mëngjesi në bujtinë

Me Shofer

  • 75€ PP (4 Persona)
  • 85€ PP (3 Persona)

Të përfshira në çmim janë:

  • Transporti me shofer me makinë 4X4
  • Akomodimi për 1 natë tek Bujtina mbi Kanion
  • Darka dhe mëngjesi në bujtinë