BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Fluturime direkte për Kretë, Greqi – deri në 40% zbritje

0
Price
Price
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

94
Availability : Fillon në 22 Qershor
Programi

Informacion

***Për ata që kanë dokumenta të vlefshme për udhetim ( EU resident , Gr ID…etj , apo leje kalimi të posaçme nga ambasada greke ) , mund të udhetojnë me:

  • Certifikata e vaksinimit në gjuhët e shteteve: Greqi, Angli, Francë, Gjermani, Spanjë, Itali dhe Rusi, e përfunduar 14 ditë para udhëtimit në format dixhital ose në letër.

Testi negativ Covid -19, testet e vlefshme janë:

  • Testimi PCR i marrë brenda 72 orëve nga data e parashikuar e udhëtimit (ju lutemi vini re përsëri, që ne llogarisim 72 orë, një cikël tre ditor kalendarik).
  • Gjuhët e pranuara për testet e mësipërme Covid janë greqishtja, anglishtja, frëngjishtja, gjermanishtja, spanjisht, gjuha italiane dhe ruse.