BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Bianca Resort & SPA 2 Netë / 3 Ditë

0
Price
From€154
Price
From€154
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

116
3 ditë
Availability : 1 Tetor - 25 Nëntor
Detajet e Udhëtimit
Paketa 154€ për dy persona përfshin:
  • Akomodimi për dy netë qëndrimi në dhomë Standarte ose Superiore
  • Mëngjeset dhe darkat në restorantin Chives
  • Përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
  • Wi-Fi

Paketa është e vlefshme nga data 1 Tetor deri në 25 Nëntor

Paketa 209€ për dy persona përfshin:
  • Akomodimi për dy netë qëndrimi në dhomë Standarte ose Superiore
  • Mëngjeset dhe darkat në restorantin Chives
  • Përdorimi i pishinës, hamamit, palestrës, saunës
  • Parkim falas
  • Wi-Fi

Kjo ofertë është e vlefshme nga data 26 deri në 30 Nëntor

Në çmim nuk përfshihen
  • Transporti vajtje-ardhje (opsional) 25€ për person.