BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

BANJAT E BËNJËS 1 DITË 1900 LEKË

0
Price
Price
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.
Please agree to all the terms and conditions before proceeding to the next step
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

251
1 ditë
Availability :
 • Qershor - 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27, 28
 • Korrik - 4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26
 • Gusht - 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29, 30
 • Shtator - 5, 6, 12, 13, 19, 26, 27
Programi
PËRMET , BANJAT E BËNJËS , KANIONI LANGARICËS , KËLCYRË

Njoftim : Në bazë të kritereve të vendosura deri tani për mbrojtjen ndaj virusit Covid19 dhe parandalimin e tij klienti duhet :

 • Të ketë maska mbrojtëse për fytyrën .
 • Doreza mbrojtëse për duart .
 • Duhet të dezinfektojë duart në çdo hyrje dhe dalje nga autobusi.
 • Duhet të masë temperaturën çdo fillim udhetimi para se të hyjë në automjet.
 • Të ruaj distancën 1.5 m ndaj stafit apo klientëve të tjerë gjatë hipjes apo zbritjes në autobus .
 • Sugjerohet që ulja në sedilje të bëhet afër vetëm në rast kur personat janë nga një familje .
 • Të njoftojë në kohë reale stafin e kompanisë në momentin që do të ndiejë simptomat si , lodhje fizike , temperaturë , kollë e thatë , vështirësi në frymëmarrje , dhimbje në kraharor , dhimbje trupi , rrufë , fyt i thatë , diarre , konfuzion .
 • ( Për çdo informacion të ri në vazhdim që organet qeveritare do të vendosin për masat mbrojtëse nga covid19 klienti do të njoftohet në kohë .)

Nisja nga Tirana në orën 06:00 .

Gjatë rrugëtimit ndalojmë për kafen e mëngjesit rreth 20-30 minuta dhe më pas mbërrijmë në Grykën e Këlcyrës, ku do të kemi një ndalesë panoramike buzë lumit Vjosa.
Më pas drejtohemi tek Banjat e Bënjës. Banja Termale me vlera të larta kurative universale dhe një destinacion krejt të veçantë turistik të jugut te Shqiperise .
Pasi të kemi shijuar vaskat me ujë kurativ do të nisim ecjen për të zbuluar Kanionin e Langaricës. Një kanion tejet i vecantë i formuar nga rrjedha e lumit Langarica me një peisazh natyror nga më piktoreskët në gjithë Shqipërinë. Soditje e lirë në natyrë.
Largohemi nga Bënja dhe viztiojmë qytetin e luleve, Përmetin. Rreth orës 17:00 nisemi drejt Tiranës, ku do të kemi dhe një ndalesë të shkurtër gjatë rrugës. Mberritja në Tiranë , Durrës dhe Elbasan në darkë .
Fundi i shërbimit tonë!

Duhet të keni me vete :

Ushqim të paketuar nga shtëpia.Rroba sportive ,ushqime të thata , çokollata, shishe ujë 1.5L ,rroba plazhi ,syze dhe krem dielli, sandale për të ecur në brendësi të kanionit .

Info mbi destinacionin :

I vendosur buzë Vjosës e rrëzë malit të Dhëmbelit, Përmeti është një nga qytetet më tërheqës dhe më atraktivë nga pikëpamja turistike në shkallë kombëtare. Për shkak të pozicionit gjeografik shumë të favorshëm, klimës së tij të përshtatshme e sidomos mikpritjes mbresëlënëse, Përmeti është një zonë që ka një numër të lartë vizitorësh të huaj dhe vendas.
Përmeti ka shumë burime turistike, por më të njohurit janë Kanionet e Langaricës ose Kanionet e Urës së Dashit, që ndodhen 200 m larg burimeve termale në të dy anët e lumit Langaricë,

Detajet e Udhëtimit
Në çmim përfshihen
 • *TRANSPORTI ME AUTOBUS KOMOD
 • *SHOQËRUESI GJATË UDHETIMIT
Në çmim nuk përfshihen
 • *DREKA