BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Ture Shqipëri & Rajon

Butterfly Camping

From€25
2 Ditë
0

Huma Bay 5* Kotor – 160€ Nata / Çift

From€160
2 Ditë
Availability : Nga 17 Maj
0

Strugë dhe Ohër 39€ Personi

From€39
2 Ditë
Availability : Çdo fundjavë
0

Fundjavë në Theth, 60€ All Inclusive

From€60
2 ditë
Availability : Çdo fundjavë
0

Tour i aventures / Gryka e Rugoves – Peje

From€25
1 ditore
Tirane
Rugovë
0