BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Category

Shqipëri

Hiking

12 nights / 13 days
Periudha: 01.03 untill 30.06.2018
Day 1 Arrival at Tirana International Airport.  Meet and greet by our local English […]
Duke filluar nga€427
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Albania “A hidden jewel of Europe”

7 nights/ 8 days
Periudha: 01.03 deri 30.06.2018
Day 1 Arrival day Arrival at Tirana International Airport. Meet and greet by our […]
Duke filluar nga€292
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

A Taste of Albania

6 nights/7 days
Periudha: 01.03 deri 30.06.2018
Albania:  a hidden jewel of Europe. An untouched coastline, hidden valleys, and rugged mountains. […]
Duke filluar nga€302
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Explore Albania

2 nights/3 days
Periudha: 01.03 deri 30.06.2018
The  wisdom of the old This tour offers an introduction into Albania’s past and […]
Duke filluar nga€90
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Shpella e Pellumbasit

1 ditore
Periudha: 01.03 deri 30.09.2018
Shqiperia eshte nje vend i vogel, por me vlera natyrore te medha dhe mjaft […]
Duke filluar nga€8
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Shpella e Pellumbasit

1 ditore
Periudha: 01.03 deri 31.09.2018
Shqiperia eshte nje vend i vogel, por me vlera natyrore te medha.Mjaft terheqese  jo […]
Duke filluar nga€8
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Udhetim në Valbonë, Shqipëri

1 nate / 2 dite
Periudha: 01/03 deri 30.09.2018
Programi: Dita e pare: ✓ Nisja ne oren 06.30 nga Tirana (Arsyeja qe nisemi […]
Duke filluar nga€69
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet


Pse të na zgjidhni ne?

  • Te rezervosh me ne eshte e sigurt
  • Cdo tur i yne eshte i certifikuar
  • Cmimet me te lira
  • Turet tona jane te konfirmuara
  • Larmishermi ofertash

Keni pyetje?

Kontaktoni me operatoret tane per pyetjet qe keni, ose per te marre informacion rreth ofertave tona.

(+355) 67 2082915

info@uniontravel.al