BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Alanya

CLUB NENA 5*

6 nete / 7 dite
Periudha: 25.05.2018-20.09.2018
Vendndodhja : Hoteli ndodhet ne zonen turistike te Sides, ndodhet 80 km larg aeroportit te Antalias dhe Antalia, dhe 15 […]
Duke filluar nga€505
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Corfu Belvedere Hotel 3*

7 nete / 8dite
Periudha: 20.05.2018
This property is 1 minute walk from the beach. Just across from a pebbly beach and overlooking the Ionian Sea, […]
Duke filluar nga€345
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

City Marina 3*

7 nete /8 dite
Periudha: 20.05.2018
Hotel Information The City Marina – Corfu  is is located in the historical Centre of Corfu town Donzelot Street 15.next […]
Duke filluar nga€340
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

PALOMA FORESTA RESORT AND SPA 5*

6 nete / 7 dite
Periudha: 25.05.2018-20.09.2018
PALOMA RENAISSANCE RESORT 5* Vendndodhja : Hoteli eshte i lokalizuar ne zonen turistike te Kemerit. Hoteli ndodhet 18 km larg […]
Duke filluar nga€634
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

TRENDY LARA 5*

6 nete / 7 dite
Periudha: 25.05.2018-20.09.2018
TRENDY LARA 5* Vendndodhja: Trendy Lara eshte I lokalizuar ne zonen Lara 15 km nga aeroporti kryesor ne Antalya, 25 […]
Duke filluar nga€620
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet