BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Belek

CRYSTAL TAT BEACH 5*

6 nete / 7 dite
Periudha: 22.05.2018
Vendndodhja : Hoteli ndodhet ne zonen turistike te Belekut, afer bregdetit, eshte 45 km larg Antalyas dhe 35 km larg […]
Nga€549
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

SENTIDO LETOONIA GOLF RESORT 5*

6 nete / 7 dite
SENTIDO LETOONIA GOLF RESORT 5* Vendndodhja: Hotel  Letoonia shtrihet ne vije te pare me detin vetem 45 km larg qytetit […]
Nga€595
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

PALOMA GRIDA RESORT & SPA 5**

6 nete 7 dite
ALOMA GRIDA RESORT & SPA 5* Vendndodhja: Paloma Grida Resort & Spa eshte i lokalizuar ne zonen Belek ngjitur me […]
Nga€593
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

SHERWOOD DREAMS RESORT 5*

6 nete / 7 dite
Periudha: 22.05.2018
SHERWOOD DREAMS RESORT  5* Vendndodhja : Hoteli ndodhet ne zonen turistike te Belekut, ndodhet 40 km larg aeroportit te Antalias, […]
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Keni pyetje?

Kontaktoni me operatoret tane per pyetjet qe keni, ose per te marre informacion rreth ofertave tona.

(+355) 67 2082915

info@uniontravel.al