BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Udhetim me Grupe

Vjeshte ne Amsterdam

3 nete/4 dite
Periudha: 05.10 - 08.10.2018
Duke filluar nga€399
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Vjeshtë në Dubai

5 nete/6 dite
Periudha: 22.09.2018 - 27.09.2018
Duke filluar nga€599
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Vjeshtë në Budapest – Vjene

3 nete/4 dite
Periudha: 22.09.2018 - 25.09.2018
Duke filluar nga€339
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Budva-Kotor

1 nate/ 2 dite
Periudha: 28.04 deri 30.10.2018
Takimi dhe nisja në ora 06:00 nga Tirana duke iu drejtuar pikës doganore të Muriqanit. Ndalesa përgjatë rrugës për kafe […]
Duke filluar nga€39
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Udhetim ne Beograd

2 nete - 3 dite
Periudha: 01.03 deri 30.09.2018
Dita e Parë: Nisja nga Tirana me autobus në drejtim të Maqedonisë. Gjatë rrugës, pushime per kafe dhe drekë. Mbërritja […]
Duke filluar nga€89
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Liqeni Matka-s

1 nate / 2 dite
Periudha: 01.03. deri 30.10.2018
Dita e Pare: Vizitë e Kanionit Matka dhe lundrim në liqen Nisja ne mengjes nga Tirana ne oren 05:00 drejt […]
Duke filluar nga€55
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet
1 2 3

Keni pyetje?

Kontaktoni me operatoret tane per pyetjet qe keni, ose per te marre informacion rreth ofertave tona.

(+355) 67 2082915

turizem@uniontravel.al

Të fundit

Eksplorimi I Cappadocias

Festa e birres

Vjeshta ne Milano

Festat e Nentorit ne Viene