BILETA AVIONI: +355 4 22 28 141    TURIZEM: +355 4 22 33 419

Ture brenda vendit

Liqeni I Bovilles

1 ditore
Periudha: 01/03/2018
Liqeni I Bovilles Nuk  jane alpet e Zvicres ,por Liqeni I Bovilles . Vetem 40 min larg Tiranes, keni mundesi […]
Nga€15
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Festojme Pashket ne Razem

Çaste Qetësie! Momente të Ëmbla mes Alpeve, Aromave dhe Dëshirës për një Jetë të Bukur! Gëzuar Pashkët! • Kokteili i […]
Nga€44
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

A Taste of Albania

7 dite
Periudha: 01.03.2018
Albania:  a hidden jewel of Europe. An untouched coastline, hidden valleys, and rugged mountains. From the mountains in the north […]
Nga€302
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Explore Albania

3 ditor
Periudha: 01.03.2018
The  wisdom of the old This tour offers an introduction into Albania’s past and present historyand its culture. Three cities […]
Nga€90
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Shpella e Pellumbasit

1 ditore
Shqiperia eshte nje vend i vogel, por me vlera natyrore te medha dhe mjaft terheqese  jo vetem vendesit por dhe […]
Nga€8
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Kanioni I Holtes

1 ditore
Periudha: Mars
Destinacion I Ri Nje  destinacion I  mrekullushem karstik,qe gjendet vetem  87   km nga Tirana, ka nje vlere natyrore te papershkrushme.  […]
Nga€15
(0 Vlerëime)
Shiko Detajet

Keni pyetje?

Kontaktoni me operatoret tane per pyetjet qe keni, ose per te marre informacion rreth ofertave tona.

(+355) 67 2082915

info@uniontravel.al